Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat Philips de originele Senseo op de markt bracht. Een filterkoffieapparaat in de vorm van een scheve buis die maximaal twee koppen koffie tegelijk zet. Nu, in 2015, komt Philips met een nieuwe uitvoering van de Senseo Original.

Om me heen hoor ik vaak kritieken over de kwaliteit van een kop Senseo. Opvallend genoeg vooral van mensen die typisch voor de goedkoopste pads gaan. Je weet wel, van die balen van 500 stuks voor een knaak bij de benzinepomp over de grens. Toch weten Philips en DE 4,4 miljoen huishoudens aan de Senseo te binden en in 2014 was de Senseo het best verkochte koffiezetapparaat.

Qua uiterlijk heeft Philips weinig grote veranderingen aangebracht. In grote lijnen is het plaatje precies hetzelfde gebleven. Van binnen is het compleet anders. Het systeem is aangepast waardoor de eerste kop koffie veel heter is dan voorheen. De oude Senseo produceerde een tweede kop die een stuk heter was dan de eerste.

Ook de koffiesterkte kan nu worden aangepast door de kopgrootte aan te passen. Gebruik je de Senseo niet meer, zal hij na 30 minuten automatisch op standby gaan. Ook deze instelling is nieuw voor de Senseo Original. Verder mag je van Philips een nieuwe serie kleuren verwachten.

Beschikbaarheid

De Senseo Original ligt nu in de winkels. De standaard uitvoering kost €79,99. De zilveren en titanium uitvoeringen gaan €89,99 kosten.

1 REACTIE

  1. al vele Senseo’s gehad. Grote euvel: na ongeveer 1 jaar gebruik krijgen we 1 koffietje tegelijk. Twee tegelijk werkt dan niet meer, ondanks goed op tijd geschoond etc. vaak ook slap bakkie dan. ( gebruik DE ) Hoe komt dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.