Wanneer je alleen of met zijn tweeën even snel een bakje filterkoffie wenst te drinken, is de Senseo tot nu toe de beste keus gebleken. Tijdens verjaardagen en op andere momenten waar veel mensen tegelijk koffie willen drinken, legt de Senseo het normaal al snel af. De Senseo Switch is voor deze gelegenheden gemaakt.

Met de Senseo Switch is het mogelijk om niet alleen een kopje koffie te vullen, maar ook een kan filterkoffie. Hierdoor krijg je de vrijheid om op twee manieren filterkoffie te zetten zonder dat je verschillende machines in de keuken hoeft te zetten.

De koffiekan van de Senseo Switch is een roestvrijstalen thermoskan. Deze heeft een capaciteit voor zeven kopjes koffie. In het bovendeel plaats je het filter en de koffie naar keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.