GadgetGear.nl

Een kop of hele kan, de Senseo Switch kan het beiden

Wanneer je alleen of met zijn tweeën even snel een bakje filterkoffie wenst te drinken, is de Senseo tot nu toe de beste keus gebleken. Tijdens verjaardagen en op andere momenten waar veel mensen tegelijk koffie willen drinken, legt de Senseo het normaal al snel af. De Senseo Switch is voor deze gelegenheden gemaakt.

Met de Senseo Switch is het mogelijk om niet alleen een kopje koffie te vullen, maar ook een kan filterkoffie. Hierdoor krijg je de vrijheid om op twee manieren filterkoffie te zetten zonder dat je verschillende machines in de keuken hoeft te zetten.

De koffiekan van de Senseo Switch is een roestvrijstalen thermoskan. Deze heeft een capaciteit voor zeven kopjes koffie. In het bovendeel plaats je het filter en de koffie naar keuze.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten