Arjan Olsder
Arjan Olsder

Synology’s EDS14 NAS is ultraklein

Met de Embedded DataStation EDS14 zet Synology een bijzondere, kleine NAS in de markt. De NAS maakt niet langer gebruik van harddrives, maar van SDXC kaarten waardoor je tot 128GB aan ultrasnelle schijfruimte beschikbaar hebt.

De EDS14 draait gewoon op DSM 5.0 waardoor je gebruik kunt maken van alle apps die Synology te bieden heeft. Dit maakt de EDS14 ook interessant als je wel een eigen cloud server wilt draaien, zonder dat je extreme hoeveelheden dataopslag nodig hebt.

Synology-Embedded-DataStation-EDS14-Back

Naast ondersteuning voor SDXC kaarten, kan de EDS14 ook met USB 3. drives overweg en bevat de EDS14 een dubbele gigabit LAN aansluiting. Het rekenwerk komt van een Marvell Armada 370 CPU op 1.2 GHz met 512MB DDR3 werkgeheugen.

Beschikbaarheid

De Synology Embedded DataStation EDS14 is nu verkrijgbaar voor €150.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.