Arjan Olsder
Arjan Olsder

Test: Kanex Sydnee (Laadstation)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Veel gadgets opladen zonder veel ruimte in te nemen
  • 2.1 ampère per USB aansluiting
  • Leuk design

THE BAD

  • Niet al je gadgets' displays zijn toegankelijk in de lader

Op de Converge zet je jouw gadgets naast elkaar. De Multi-Charger van Leitz laat je het gros van jouw gadgets plat leggen en dan is er nog de Kanex Sydnee. Een laadstation dat kiest voor design in combinatie met optimale plaatsbesparing. Deze plaatst jouw gadgets naast elkaar. Ideaal voor een huishouden met meerdere tablets.

Unboxing

De unboxing van het Sydnee laadstation is weinig spannend. Het laadstation zit in de doos evenals een netstroom adapter en een netstroom snoer en handleiding.

Kanex Sydnee Unboxing

Design

Het design van de Sydnee is dat meteen opvalt. Deze is duidelijk ontworpen voor gebruikers van meerdere tablets. Op de foto zie je al hoe ik er een iPad, een Galaxy Note 12.2 en een Galaxy Tab3 8.0 in heb geplaatst. Ik was vooral blij verrast met de ruimte voor de Note 12.2. Ik had niet verwacht dat deze zou gaan passen.

Kanex Sydnee Tablets

Je hebt in totaal drie plankjes om gadgets op te plaatsen. Je krijgt echter 4 USB uitgangen tot jouw beschikking. Kabels kun je aan de achterkant oprollen. De capaciteit is echter beperkt, dus gebruik geen al te lange kabels. Natuurlijk is het wel zo mooi om voor witte USB kabels te kiezen.

Kanex Sydnee Cable management

Aan de bovenkant zit ook nog een gele klip om de kabels mee vast te zetten. Zo voorkom je een warboel zoals we met de Converge hebben ervaren.

Gebruik

Het Sydnee laadstation van Kanex lijkt vooral ontwikkeld te zijn om heel veel gadgets op te laden zonder deze al te veel ruimte in te laten nemen terwijl gadgets op de andere laadstations goed toegankelijk blijven. Het is dan ook vooral een ruimtebesparende oplossing.

Wat ik enorm kan waarderen is de hoeveelheid laadstroom waar je met de Sydnee over beschikt. Voor elke gadget heb je 2.1 ampère beschikbaar en dat maakt de Sydnee de topper onder de laadstations. Ik ervaar dit zelf als erg belangrijk.

Conclusie

Als je het niet erg vindt dat je niet meer op het scherm van je tablet kunt kijken wanneer deze aan het laden is, is de Sydnee van Kanex een enorm prettig laadstation. Hij ziet er vrolijk, maar strak uit. Daarnaast is de laadcapaciteit enorm. Een krachtpatser voor op het bureau.

De Kanex Sydnee wordt in Nederland gedistribueerd door 2Moso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.