GadgetGear.nl

Gerucht: Apple komt pas in September met draadloos laadstation

Analisten hoopten op een lancering in de zomer, maar Apple’s eigen draadloze lader komt past in september op de markt. Op tijd voor de kerstinkopen.

Het laadstation zou de Apple AirPower gaan heten en kan meerdere gadgets tegelijk laden. Het laadstation is een pilvormig plateau waar je naast elkaar de iPhone, Apple Watch en AirPods kunt opladen.

De reden dat Apple het apparaat pas laat op de markt legt heeft vooral ook te maken met het feit dat het apparaat te heet zou worden tijdens gebruik. Een probleem wat Apple al veel tijd gekost zou hebben om op te lossen. Dit wekt ook de suggestie dat Apple bij dit product de technologie weer vormt naar het product, waar Apple altijd erg sterk in is.

Via Bloomberg.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten