GadgetGear.nl

IFA: Udoq introduceert opvallend laadstation voor gadgets

Tijdens de IFA heeft Udoq haar nieuwste laadstation gepresenteerd. Het Duitse bedrijf heeft een soort rail ontwikkeld waar USB en andere pluggen in worden geklikt. Hierna zet je het apparaat letterlijk op de plug.

Helemaal origineel is het idee niet. Vele jaren geleden kwamen we op Showstoppers een vergelijkbaar concept tegen. In de vorm waarin deze destijds werd gepresenteerd, was deze allen niet zo heel interessant. De eerste indruk is toch al zo positief dat we de Udoq best een kans geven.

Udoq-Configurator

Het mooie van de Udoq is namelijk dat de apparaten netjes naast elkaar staan. De displays blijven dus goed zichtbaar en het laadstation neemt minder ruimte in. Bovendien hoef je niet meer te zoeken naar kabels of te lange kabels in een te klein laadstation weg te werken.

Omdat de Udoq zo schaalbaar is, heeft Udoq ook een speciale configurator ontwikkeld. Daarmee bestel je de Udoq precies op maat. Daarbij beschikt Udoq over vele profielen van apparaten, maar beperkt zich wel tot vooral smartphones en tablets. De configurator zal automatisch bepalen welke lengte van de doq je nodig hebt en waarschijnlijk ook hoeveel stroom er nodig is voor jouw apparaten. je kunt zelfs aangeven hoeveel ruimte je tussen jouw gadgets wenst.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten