IFA: Udoq introduceert opvallend laadstation voor gadgets

Tijdens de IFA heeft Udoq haar nieuwste laadstation gepresenteerd. Het Duitse bedrijf heeft een soort rail ontwikkeld waar USB en andere pluggen in worden geklikt. Hierna zet je het apparaat letterlijk op de plug.

Helemaal origineel is het idee niet. Vele jaren geleden kwamen we op Showstoppers een vergelijkbaar concept tegen. In de vorm waarin deze destijds werd gepresenteerd, was deze allen niet zo heel interessant. De eerste indruk is toch al zo positief dat we de Udoq best een kans geven.

Udoq-Configurator

Het mooie van de Udoq is namelijk dat de apparaten netjes naast elkaar staan. De displays blijven dus goed zichtbaar en het laadstation neemt minder ruimte in. Bovendien hoef je niet meer te zoeken naar kabels of te lange kabels in een te klein laadstation weg te werken.

Omdat de Udoq zo schaalbaar is, heeft Udoq ook een speciale configurator ontwikkeld. Daarmee bestel je de Udoq precies op maat. Daarbij beschikt Udoq over vele profielen van apparaten, maar beperkt zich wel tot vooral smartphones en tablets. De configurator zal automatisch bepalen welke lengte van de doq je nodig hebt en waarschijnlijk ook hoeveel stroom er nodig is voor jouw apparaten. je kunt zelfs aangeven hoeveel ruimte je tussen jouw gadgets wenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram