Ik was al extreem blij met het Quirky Converge laadstation, maar Leitz bewijst dat het beter kan. Zij komen met de Leitz Complete Multicharger. een laadstation met meer ruimte voor je devices en minder kans op stofophopingen.

Het ontwerp van de Leitz Complete Multicharger laat je een tablet rechtop in het laadstation zetten zodat je ruim voldoende ruimte overhoudt voor je smartphone, camera en andere gadgets. Heb je alleen een tablet, kun je deze ook nog plat op het laadstation leggen.

Onder de kap heeft Leitz veel ruimte overgelaten om kabels weg te werken. In tegenstelling tot de Quirky heb je zo minder last van stofophopingen. Ook levert Leitz er vast een setje extra korte kabels mee zodat je de Leitz Complete Multicharger ook van binnen lekker overzichtelijk kunt houden.

Leitz Complete Multicharger USB

Het enige dat we niet weten is hoe het zich met het aanleveren van stroom, maar dat laten we je zeker nog even weten gezien de tablets van tegenwoordig al snel 2 ampère vragen.

UPDATE – Je krijgt drie aansluitingen van 1 ampère en één aansluiting van 2 ampère. 

Leitz maakt hem in de kleuren wit en zwart. Het laadstation gaat €73 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.