Bang & Olufsen heeft deze week een set van drie nieuwe speakers op de markt gezet. Het gaat daarbij natuurlijk niet alleen om het geluid wat we van B&O kennen, maar vooral ook om het bijzondere design van het audiotrio.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe speakers is dat ze voldoen aan de nieuwe WiSA standaard. Hierdoor hoeven de speakers enkel op het stopcontact worden aangesloten en krijgen ze het audiosignaal draadloos aangeleverd. WiSA is ook al bruikbaar op de BeoVision 11 TV van B&O.

BeoLab 17

De BeoLab 17 van Bang & Olufsen is een nieuwe compacte speakerset die je overal neer kunt zetten. De 6 inch speaker en 0,75 inch tweeter van de BeoLab 17 zitten in een gesloten klankkast van 2,8 liter en hebben een eigen klasse D eindversterker van 160 Watt aan boord. De behuizing is van onder druk gegoten aluminium.

BLa17-13CO-A10_Low

BeoLab 18

Met de BeoLab 18 haal je een setje van twee geluidszuilen in huis. Deze kunne zowel op de vloer staan als aan de wand worden gehangen. de speakerzuilen bevatten twee 4 inch woofers die worden aangedreven door een eigen klasse D versterker van 160 Watt. Daarnaast bevatten de speakers thermische beveiliging.

BeoLab 19

Met de BeoLab 19 voegt Bang & Olufsen tenslotte een subwoofer aan haar assortiment toe. Deze sub beschikt over twee 8 inch drivers met eveneens ondersteuning van een eigen klasse D einsversterker van 160 Watt. Doordat de plaatsing van de drivers voldoet aan de Acoustic Balance Principle, probeert B&O resonantie zoveel mogelijk tegen te gaan. Niet onbelangrijk voor een sub.

BLa19-13CO-02_Low

Beschikbaarheid

De BeoLab 17 kost €2.990. De BeoLab 18 kost €4.790 voor een setje en de BeoLab 19 woofer kost €2.695.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.