Picture of Kevin Krechting
Kevin Krechting

Wees een DJ on the move met de Pioneer Digital DJ WeGO2

Pioneer komt met een nieuwe mobiele draaitafel om als DJ lekker snel en simpel bezig te kunnen zijn met je passie, namelijk muziek. Door hem aan te sluiten op je IOS apparaat kun je in een handomdraai plaatjes mixen zonder al te veel mee te hoeven nemen.

DDJ_Wego2_left_angle_iPad_MEDIUM_54D

Je kunt de console met diverse DJ apps bedienen, al is hij standaard geïnstalleerd met Djay 2. De DDJ-WeGO2 beschikt over dezelfde functies als zijn voorganger alleen net wat meer. Zo zijn er de de Pulse Control-lampjes om te laten zien hoe de beats ten opzichte van elkaar lopen, zo kan de beginner makkelijk zien of het lekker in te mixen is of niet. Ook is te zien wanneer een nummer is ingeladen en welke effecten er geactiveerd zijn.

DDJ_Wego2_R_illumination_MEDIUM_AA7

Met de DDJ-WeGO2 kun je je uitleven met het jogwiel, de toetsen en de draaiknoppen op de console om je favoriete nummers te mixen en te scratchen, rechtstreeks vanuit iTunes. Je kunt er ook voor kiezen om andere DJ software te gebruiken om je nummers te selecteren.

De consoles komen uit in drie verschillen kleuren, zwart, wit en rood. De verlichting van de console kun je geheel naar eigen wens wijzigen zodat elke DDJ-WeGO2 toch persoonlijk kan zijn. Met de afmetingen 380 mm x 208,5 mm x 65 mm is hij makkelijk in een rugtas te stoppen. De adviesprijs van de console is €349,-. Voor de volledige specificaties kijk op de site van Pioneer.

DDj_Wego2_W_side_MEDIUM_UTC

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES
Gebundelde software Virtual DJ Limited Edition
Ingangen MIC X 1 (6,35 mm stekker)
Uitgangen Master UIT x 1 (RCA)
Hoofdtelefoonmonitor UIT x 2 (6,35 mm hoofdtelefoonstekker, ministekker)
Andere poorten USB B-poort x 1
Frequentierespons 20 Hz ? 20 kHz
Totale harmonische vervorming Max. 0,006??
Signaal-ruisverhouding 101 dB
Afmetingen
(B x D x H) 380 mm x 208,5 mm x 65 mm
Gewicht 1,6 kg
Meegeleverde accessoires Aansluitkabel voor iPhone/iPod touch/iPad (Lightning), USB-kabel, houder voor iPhone//iPod touch/iPad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.