Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Philips en Armin van Buuren lanceren de M1X-DJ

Tijdens de IFA lanceerde Pioneer als echt DJ merk haar WeGO2. Met de M1X-DJ introduceert Philips een directe concurrent voor het systeem van Pioneer en… Armin van Buuren drukt zonder moeite zijn naam op de M1X-DJ van Philips. Hij heeft er duidelijk vertrouwen in.

Net als die van Pioneer, gebruikt ook de M1X-DJ van Philips de iPad als afspeelapparaat. Philips maakt daarbij gebruik van de Djay 2 app die in de App Store van Apple staat. De M1X-DJ maakt helaas geen gebruik van de Dock Connector die op de oudere generaties van de iPad zit, maar enkel van de Lightning plug.

Over de visie achter de digitale draaitafel vertelde Armin het volgende: “Fans often ask me what equipment they should buy when they want to start mixing themselves,” said Armin. “A lot of kit can be expensive, so with the M1X I wanted to create something that’s accessible for everybody. The other great thing about the M1X is that you can play it wherever you want, whether that’s the beach, the park or your street: it’s the ghettoblaster reinvented for today.”

Beschikbaarheid

De M1X-DJ ligt vanaf november in de winkel en kost dan €399,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.