GadgetGear.nl

Knuffel voor een gratis Coca Cola

Hij is al wat ouder, maar niet minder leuk. De Hug Me vending machine die Coca Cola op een school in Singapore heeft geplaatst. De machine laat je namelijk niet alleen blikjes van het zwarte goedje aankopen.

De machine geeft ze namelijk ook gewoon gratis weg. Wat je daarvoor moet doen? De machine een flinke knuffel geven blijkt alles dat nodig is voor een koude cola. Sensoren in de machine registreren namelijk jouw knuffel en bepalen daarop of jij dat gratis blikje krijgt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten