Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Limited Edition
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Limited Edition

De merken van BBK Electronics, en dan met name OnePlus, werken graag samen met bekende andere merken. Denk aan de Star Wars limited editions van het merk. Realme richt zich sterk op jongeren en is voor de Realme 10 Pro een exclusieve samenwerking aangegaan met het meest iconische frisdrankje ter wereld; Coca-Cola.

De twee hebben met de Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Limited Edition echt een smartphone voor de fans neergezet. Niet alleen door op de achterkant van het toestel een iconische print te zetten en een wallpapertje mee te leveren, maar de hele verpakking is een grote fanbeleving geworden die menig Coca-Cola verzamelaar doet huilen van plezier.

Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Limited Edition Verpakking

Het meest bijzondere is waarschijnlijk de Realmow mascotte die in de verpakking van de smartphone zit, maar ook stickers. Bovendien is het niet zomaar een gelimiteerde opgave, maar ook nog een genummerde range. Je krijgt dan ook een kaart waarop het nummer staat van jouw telefoon in de totale oplage van 6.000 exemplaren. Dat is meteen de voorraad voor de hele wereld. Naar verwachting zal het toestel in Europa rond de €250 gaan kosten, maar we hebben nog geen formeel persbericht gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.