GadgetGear.nl

Colablikjes trekken uit een LEGO automaat

Omdat het kan… Een fan van LEGO Mindstorms NXT heeft onlangs een Coca Cola automaat van LEGO gebouwd. De automaat is in staat om op basis van de ingevoerde bestelling het juiste blikje uit te leveren.

Met behulp van LEGO Mindstorms NXT componenten is het mogelijk om de munten uit te lezen en met behulp van vier knoppen een blikje Coca Cola te kiezen. Daarbij krijgt de gebruiker de keuze uit de klassieke rode verzie, maar ook de zwarte Zero, de groene Life en de zilveren Lite. Bovendien zou de installatie de blikjes ook kunnen koelen. Ja, dat wil ik ook en gewoon in de keuken!

Via Nerdalicious.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten