Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Colablikjes trekken uit een LEGO automaat

Omdat het kan… Een fan van LEGO Mindstorms NXT heeft onlangs een Coca Cola automaat van LEGO gebouwd. De automaat is in staat om op basis van de ingevoerde bestelling het juiste blikje uit te leveren.

Met behulp van LEGO Mindstorms NXT componenten is het mogelijk om de munten uit te lezen en met behulp van vier knoppen een blikje Coca Cola te kiezen. Daarbij krijgt de gebruiker de keuze uit de klassieke rode verzie, maar ook de zwarte Zero, de groene Life en de zilveren Lite. Bovendien zou de installatie de blikjes ook kunnen koelen. Ja, dat wil ik ook en gewoon in de keuken!

Via Nerdalicious.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.