We zitten momenteel met een deel van de redactie in China, en daar hebben we één ding geleerd. Selfie sticks zijn er om de afstand tot je gezicht te vergroten zodat je niet met een bolle kop op de foto komt te staan. Zo legde de Chinese vrouw die ons rondleidde het uit. In Israel lijk Coca Cola zich daar niets van aan te trekken. Daar zit de camera onderaan een fles.

In een beperkte oplage bracht Coca Cola daar de Selfie fles uit. Een speciale camera die onderop een colaflesje geplaatst wordt. Dit als onderdeel van de Summer Love campagne daar. De camera neemt automatisch een foto wanneer deze in een hoek van 70-graden omlaag kijkt.

De selfiefles is slechts in een beperkte oplage in Israel uitgebracht. Nu wil Coca-Cola haar succescampagnes nog weleens in andere landen herhalen. Wellicht zien we de vrolijke camera ook nog weleens in de Nederlandse Coca-Cola schappen liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.