GadgetGear.nl

Dit is Coca Cola’s Selfie Fles

We zitten momenteel met een deel van de redactie in China, en daar hebben we één ding geleerd. Selfie sticks zijn er om de afstand tot je gezicht te vergroten zodat je niet met een bolle kop op de foto komt te staan. Zo legde de Chinese vrouw die ons rondleidde het uit. In Israel lijk Coca Cola zich daar niets van aan te trekken. Daar zit de camera onderaan een fles.

In een beperkte oplage bracht Coca Cola daar de Selfie fles uit. Een speciale camera die onderop een colaflesje geplaatst wordt. Dit als onderdeel van de Summer Love campagne daar. De camera neemt automatisch een foto wanneer deze in een hoek van 70-graden omlaag kijkt.

De selfiefles is slechts in een beperkte oplage in Israel uitgebracht. Nu wil Coca-Cola haar succescampagnes nog weleens in andere landen herhalen. Wellicht zien we de vrolijke camera ook nog weleens in de Nederlandse Coca-Cola schappen liggen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten