Het Google Glass 2.0 Concept

Google Glass is een interessante gadget, daar zal iedereen het wel over eens zijn. Of we het nu prettig vinden dat we de hele tijd camera’s om ons heen hebben draaien of niet, het komt er toch wel. Vervelender kan het design van Google’s Glass zijn. Dat valt teveel op… veel te veel…

Reden genoeg voor ontwikkelaar en ontwerper sourcebits om Google Glass opnieuw vorm te geven in een meer esthetisch verantwoord jasje. De ontwerpers hebben dan ook gekeken hoe de hardware van Google in een bril met een wat zwaarder montuur kan worden weggewerkt. Zelfs de projectie is verschoven naar een stukje matglas in het montuur zelf.

Ik ben benieuwd of we meer van dit soort ontwerpen voor de slimme bril gaan zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.