Dat moeten ze bij Posh Projects gedacht hebben toen de zoveelste kras op de achterkant van de iPhone 5 zat. Niet veel later kwamen ze dan ook met de oplossing. Een iPhone 5 met een achterkant van beton.

De nieuwe cover voor de achterkant van de iPhone 5 wordt letterlijk in beton gegoten en dat gaf ook de inspiratie voor de naam ‘Luna’. Beton heeft namelijk de eigenschap om (als je het niet goed giet) bubbels achter te laten en die lijken op hun beurt weer op kraters. Daarmee is iedere Luna cover ook meteen uniek.

Posh-Craft-Beton-iPhone-5

Het idee is top, maar helaas zijn ze voorlopig alleen in Korea te krijgen.

Posh-Craft-Beton-iPhone-5-bovenkant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.