In mijn tienertijd waren er twee films die mij enorm wisten te boeien. Water World en Mad Max. Het idee van een wereld die enorm veranderd waardoor een nieuwe cultuur ontstaat waarin iedereen moet vechten voor de laatste olievoorraden, boeide mij enorm. Volgend jaar keert Mad Max eindelijk terug, als videogame.

Mad Max zal een open wereld worden in de postapocalyptische wereld die we van de van de film kennen. Net als in de film spelen voertuigen een belangrijke rol om te kunnen overleven in een gebied dat The Wastelands wordt genoemd.

Geheel in stijl met de film, zijn de voertuigen in Mad Max zelfgemaakt. Je kunt deze dus ook verder aanpassen om zo jouw ultieme gevechtsvoertuig op te bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.