Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Pixie Lungo Linizio

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Perfect polijstwerk
  • Dikke verflaag
  • Goede isolatie

THE BAD

  • Geen

Het is Koninginnedag en ook voor ons is dat het feest van oranje. Nu was het even lastig om een passende review te vinden todat… Nespresso met de Pixie Lungo Linizio aan kwam zetten. Dit is namelijk de nieuwste koffiebeker uit de Pixie Collection die door 5.5 Designers is ontworpen.

Net als bij de Pixie Gifting Kit, gaat het om dubbelwandige, stalen kopjes. Deze RVS kopjes zijn gespoten in de kleur van de nieuwe Nespresso Linizio Lungo Grand Cru en van binnen helemaal gepolijst. Hierdoor zijn de kopjes gemakkelijk schoon te maken en zullen ze niet krassen wanneer je ze stapelt.

In de kit zitten ook twee bijpassende RVS roerstokjes. Deze roetstokjes zijn zo vormgegeven dat ze minstens net zo opvallen als de Pixie kopjes zelf.

Schoonmaken

Bij ons gaan de Pixi kopjes gewoon boven in de vaatwasser. Dit lijkt geen probleem tot er beschadigingen op de kopjes komen. Bijvoorbeeld door het vallen op de grond. De verf raakt dan beschadigd en wordt door de hitte van de vaatwasser verder aangetast. Hoewel het advies is om ze niet in de vaatwasser te doen, ‘kan’ het goed gaan.

Conclusie

We waren al zeer tevreden over het design van de espresso Pixie kopjes en zijn nu ook weer happy met de Lungo’s van Nespresso. De kopjes uit de Pixie collectie vallen op, maar zijn ook gewoon enorm functioneel. Wederom top!

Pixie-Linizio-Lungo-Leeg

Speciale Sleeves

Speciaal voor koninginnedag zijn in de boetiekjes van Nespresso twee speciale sleeves verschenen.

Linizio Sleeves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.