De smaak van: Nespresso Linizio Lungo

Vandaag wordt hij officieel gepresenteerd. Linizio Lungo (110ml) van Nespresso. Een nieuwe smaakvariatie die een gat op moet vangen. Nespresso heeft namelijk besloten om de Finezzo Lungo uit het assortiment te laten verdwijnen.

Nespresso Linizio Glas

De Linizio is een lungo met intensiteit 4. Wanneer je de Linizio proeft, proef je milde graannoten die een karamel-achtige toon krijgen wanneer je koffiemelk gebruikt. Hoewel Nespresso hem neerzet als een heerlijke smaak voor in de ochtend (Inizio = ochtend in het Italiaans), sluit ik er liever mijn dag mee af.

Nespresso Linizio Moodshot

Om de status van de Linizio in het assortiment van Nespresso te bevestigen, krijgt de Linizio ook een eigen kopje in de Pixie lijn. Dit kopje is in dezelfde oranje kleur als het cupje gespoten en heeft een inhoud van 160ml.

Nespresso Linizio Pixie

Beschikbaarheid

De nieuwe Linizio is nu te bestellen bij Nespresso. Een etui van 10 capsules kost €3,70.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events