Nespresso Assistant
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nespresso Voice Assistent laat je nu ook cupjes bestellen

Sinds 2019 experimenteert Nespresso al met haar voice app. Via Google Assistant is het mogelijk om met spraak inspiratie op te doen over Nespresso en haar producten. Nu krijgt Nederland een internationale primeur.

Het is hoer voor het eerst mogelijk om ook nieuwe Nespresso capsules te bestellen via Google Assistant. Je hoeft dus niet langer een schermpje te gebruiken om een verse batch capsules in huis te halen. Ben je een gewoonte diertje, dan kun je zelfs nog sneller bestellen met de optie om jouw laatste bestellingen te herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.