Engelse provider laat 4G taxi’s rijden in Londen en Birmingham

Enkele jaren geleden voegden twee grote Engelse providers hun netwerken samen. Ik heb het over Orange en T-Mobile die sinds die tijd opereren onder de joint venture EE. Om hun 4G activiteiten te promoten, zetten de twee nu speciale taxi’s in.

In totaal gaat het om 50 taxi’s die zijn voorzien van een 4G ontvanger en een MiFi hotspot. Iedereen die in de taxi zit kan hierdoor via WiFi verbinding maken met het 4G netwerk van EE en gratis internetten. Een prima deal, want de 3G dekking heeft het toch vaak zwaar in Londen.

De 50 taxi’s met 4G zijn verdeelt over Londen en Birmingham. In Birmingham rijden er tien rond terwijl de hoofdstand van het Verenigd Koninkrijk is voorzien van 40 4G taxi’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events