Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Xperia Z

Onlangs bracht Sony de Xperia Z op de markt. Naast dat Albert een prachtige review over het toestel schreef, willen we natuurlijk ook even goed laten zien wat er nou allemaal in het doosje van de Xperia Z zit. Ik pakte de witte versie voor je uit.

Sony Mobile Xperia Z Unboxing-1

Meteen wanneer we de deksel van de doos verwijderen, staart de Xperia Z van Sony Mobile ons aan. Zwart van boven, wit van onder. Dat is hoe ik deze smartphone zelf toch het liefste zie.

Sony Mobile Xperia Z Unboxing-2

Til ik de Xperia Z uit de doos en verwijder ik het kartonnetje eronder, zie ik meteen alle accessoires. Ook met de verpakking van deze eerste echte premium smartphone van Sony Mobile is het duidelijk dat Sony kiest om zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Een groene verpakking dus.

Sony Mobile Xperia Z Unboxing-3

Dat groene zien we ook terug in de totale reeks van accessoires. De Xperia Z is van een GreenHeart lader voorzien om zo energie te sparen. Hoewel Sony er ook weer een headset bij stopt, is dit er nou eens niet eentje die je onderin een laatje legt. Nee, dit is de eerste keer dat het mij opvalt dat Sony er een kwaliteits headset bij geeft. Top!

Sony Mobile Xperia Z Unboxing-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.