GadgetGear.nl

Sony stopt ontwikkeling grafische skin Xperia smartphones

Het marktaandeel van Sony mobile is de laatste jaren flink gekrompen. Voor fans van de Xperia ervaring op Sony’s smartphones is er nu ook slecht nieuws. Sony staakt de ontwikkeling en dat kan twee dingen betekenen…

Het zou kunnen dat Sony een nieuwe launcher voor Android aan het ontwikkelen is. Mogelijk in de hoop meer indruk te kunnen maken in de markt. Het andere alternatief is dat Sony stock Android gaat leveren, wat Motorola nu ook doet. Dit zou voor Sony een opleving kunnen betekenen. Er zijn veel gebruikers die bewust kiezen voor een smartphone met stock Android en dan is de keuze beperkt tot de Google Pixel of een Chinees.

Xperia Home, zoals de launcher heet, verscheen in 2013 op de smartphones en ontving van onze redactie jarenlang lovende reacties. Het was Sony eigen, maar ook heel snel en lag erg dicht tegen de stock Android ervaring aan. Xperia Home gaat nu de onderhoudsfase in. Dat wil zeggen dat Sony de komende tijd nog wel veiligheidsupdates zal uitbrengen en kritische problemen zal oplossen. Nieuwe features verschijnen er niet.

De eerst volgende Sony toestellen zullen naar verwachting op de IFA worden aangekondigd. Dat zien we mogelijk wat de nieuwe strategie voor Sony gaat worden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten