Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sly Cooper: Thieves in Time ligt nu in de winkel (PS3/Vita)

Het is de week van de grote releases. Afgelopen weekend mochten we je al verrassen met Monster Hunter 3, deze week was het raak met Luigi’s Mansion 2 en lees je dit weekend nog de reviews van Army of Two en LEGO CITY: Undercover en ook Sony heeft een grote titel. Sly Cooper: Thieves in Time. Oké, dit is dan de enige titel waar we geen review van hebben, maar die traditioneel wel de moeite waard is.

In dit nieuwe avontuur van Sly Cooper, beleeft de meesterdief wilde avonturen nadat blijkt dat er pagina’s uit de Thievus Raccoonus verdwenen zijn. Dit is het boek waarin de trucjes van de familie van meesterdieven beschreven staan. Reizen door de tijd moeten Sly helpen om de verloren pagina’s terug te vinden.

Beschikbaarheid

Sly Cooper: Thieves in Time is de eerste game van Sly Cooper die tegelijk op de PS3 en de PS Vita verschijnt. Het gaat dan ook om een Cross-Buy uitvoering. Koop je de PS3 versie, dan download je de game gratis naar de Vita. Doordat games in de cloud worden opgeslagen, kun je jouw game thuis starten en onderweg gewoon afmaken. De PS3 uitvoering van de game kost €39,99 en enkel de Vita release kost je €29,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.