Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Black & Decker komt met nieuwe stoomreinigers

Je kent ze wel, waarschijnlijk van de TV reclames. Die handige stoomreinigers waarmee je jouw hele huis binnen no-time steriel hebt. Je weet pas of je deze reclames kunt vertrouwen op het moment dat de grote jongens ook echt met dit soort producten aankomen. Zo ook Black & Decker die vandaag een groots, nieuwe assortiment stoomreinigers heeft aangekondigd.

In totaal komt Black & Decker met drie nieuwe stoomreinigingsproducten op de markt. Het gaat om twee Steam Mop systemen en een Steambuster handstoomreiniger.

Het topmodel is de 2-in-1 Steam Mop Deluxe. Een handige combinatie van een Steam Mop met de Steambuster. Zo heb je niet alleen een handige mop, maar ook een draagbaar apparaat waarmee je bijvoorbeeld de voegen van de douche of de gaspitten schoon kunt stomen.

Black & Decker Steambuster

Het voordeel van reinigen met stoom lijkt duidelijk. Met gebruik van enkel kraanwater is 99,9% van alle bacteriën kapot te stomen, dus voor een grondige ontsmetting heb je geen chemische middelen meer nodig. Goed voor het te reinigen oppervlak, en goed voor jou omdat je niet met die middelen in aanraking hoeft te komen.

Black & Decker Autoselect

De grote kracht van de Black & Decker Steam Mop zit hem in het Autoselect systeem. Met één druk op de knop kies je het te reinigen oppervlak. De Steam Mop zal hier de temperatuur een de hoeveelheid vocht op aanpassen. Zo kun je met dit ene systeem veilig de douchetegels moppen en even later met hetzelfde gemak over het laminaatvloertje ernaast. Heb je desondanks last van hardnekkig vuil? De Steam Boost knop zorgt tijdelijk voor 50% extra stoom.

Wil je weten hoe de 2-in-1 Deluxe uitvoering van de Steam Mop bevalt? Check de review!

Beschikbaarheid

Alle modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De Steambuster kost €99,95. De Steam Mop kost €99,95 en de 2-in-1 Deluxe kost €159,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.