Afgelopen jaar bekeken we de WN3000RP en WN1000RP Range Extender. Handige kastjes die je in het stopcontact propt om het bereik van je netwerk te vergroten. Het enige nadeel? Geen dualband. Daarnaast liet Netgear met de Powerline Music Extender al zien dat je veel meer kunt met een simpel kastje aan het stopcontact. In de nieuwe WN3500RP lijkt dit allemaal samen te komen. Behalve ondersteuning voor Powerline Adapters dan…

De nieuwe WN3500RP is namelijk een dual-band WiFi range extender (of repeater). Hiermee heb je het voordeel dan apparaten gebruik kunnen maken van zowel de oude 2.4gHz band als de veel snellere en stabielere 5gHz band.

De aanwezige USB poort kan bovendien gebruikt worden om de WN3500RP als Music extender te gebruiken. Met een speciale kabel verbindt je hem met iedere AUX aansluiting die je wilt om een muziekinstallatie binnen een DLNA netwerk op te nemen. Natuurlijk kun je de USB aansluiting ook gewoon gebruiken om printers en USB HDD’s over je netwerk te delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.