Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Batman: Arkham City Armored Edition Gereleased

Batman: Arkham City was één van de meest opvallende titels waarmee we vorig jaar afsloten en wist zich al snel tot de categorie must-haves te promoveren. Voor iedereen die een Wii U heeft, is het nu ook mogelijk om deze game te ervaren in de Armoured Edition.

De Batman: Arkham City Armored Edition is een verbeterde versie op het origineel dat eind 2011 in de winkels belandde. Deze versie van de game bevat niet alleen alle DLC die op de andere consoles zijn verschenen, maar natuurlijk ook Wii U specifieke gameplay. Denk daarbij aan het kiezen van je wapens op de Wii U GamePad. Daarnaast gebruik je deze om crime scenes te onderzoeken. Oké, niet heel diepgaand en onverwacht… maar dat hoeft ook niet echt. Batman: Arkham City Armored Edition blijft namelijk een ijzersterke titel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.