We zitten vol in het Corona seizoen. Zit je thuis duimen te draaien, maar heb je wel Xbox Live Gold? Dan hebben we vanaf vandaag twee dikke titels die je gratis kunt downloaden.

Batman: The Enemy Within – The Complete Season (Episodes 1-5) (Te downloaden tussen 1 en 31 maart op Xbox One)

Keer terug naar de straten van Gotham en neem het op tegen de criminelen in Batman: The Enemy Within – The Complete Season. Stap in het leven van zowel Batman als Bruce Wayne. Zoek je weg in ongemakkelijke samenwerkingen en bepaal met je keuzes het verloop van een verhaal vol gevaar en bedrog. Zal Batman de duisternis omarmen nu de Riddler de stad terroriseert en er een nog grotere dreiging in aantocht is?

Sonic Generations (Te downloaden tussen 16 en 31 maart op Xbox One en Xbox 360)

Er heerst chaos in het universum van Sonic in Sonic Generations. Een mysterieuze kracht stuurt Sonic terug in de tijd, waar hij oude bekenden tegenkomt en zelfs kan samenwerken met een jonge versie van zichzelf! In dit ultieme samenwerkingsverband kunnen de twee Sonics hun vrienden redden, hun vijanden verslaan en achterhalen wie er verantwoordelijk is voor deze kwaadaardige daad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.