Waar de iOS tablets nog altijd vast zitten aan een stylus met een dikke punt, hebben de laatste generaties Android en Windows Phone tablets het toch echt beter voor elkaar. Deze zijn uitgerust met Wacom’s Feel IT technologie en dat laat ruimte voor een mooie, slanke punt op de stylus. En een rechter muistoets. Laat Wacom nou speciaal voor deze generatie de nieuwe Bamboo Stylus Feel hebben ontwikkeld…

De pennen maken gebruik van EMR ofwel ElektroMagnetische Resonantie om met het scherm van de tablet te communiceren. Hierdoor weten de tablets hoe hard je drukt en of je de knop op de pen indrukt.

Wavom heeft twee edities van haar niet Bamboo Stylus Feel gemaakt. De standaard en de premium editie. Deze laatste is gemaakt van koolstofvezel en is verkrijgbaar in het zilver en zwart. Het pakket bevat twee penpunten. Een harde en een flexibele. Op die manier kun je de styluservaring echt naar je eigen hand zetten.

Beschikbaarheid

De Bamboo Stylus Feel kost €39,90 en is er in het wit en zwart. De premium variant is er in het zilver en zwart en gaat €79,90 kosten. De stylus-serie ligt begin januari in de winkel. Check wel eerst of jouw tablet over Feel-IT technologie van Wacom beschikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.