One by Wacom voor Chromebook
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wacom introduceert goedkope tekentablet voor Chromebooks

Wacom kennen we al jaren als het grote merk dat tekentablets maakt. Ze zitten zelfs achter de S-Pen ondersteuning van Samsung. Onder Windows en macOS kon je al jaren prima werken met de tablets van Wacom, maar nooit op Chromebooks.

One by Wacom

Voor het eerst komt nu een One by Wacom tablet dat gecertificeerd is voor ‘works with Chromebook’. Uiteraard is dezelfde tablet ook nog gewoon te gebruiken in combinatie met Windows en macOS. Zolang er maar een USB-A aansluiting op zit, kun je dus met deze tablet aan het tekenen gaan.

Beschikbaarheid

De One by Wacom komt met een prijskaartje van $59,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.