GadgetGear.nl

Maak van iedere smartphone een Note met de Bamboo Tip

Wacom heeft gisteren de Bamboo Tip gepresenteerd. Deze nieuwe stylus zou zonder verbindingsproblemen op een groot aantal smartphones en tablets moeten werken.

De nieuwe Bamboo Tip zou op verschillende apparaten gebruikt moeten kunnen worden zonder tussentijds de koppeling over te schakelen. Bovendien zit er een frequentieschakelaar in om de communicatie tussen de Bamboo Tip en het apparaat te verbeteren. De stylus is compatbile met vele iOS devices en een wat korte lijst met Androids.

De nieuwe Bamboo Tip stylus beschikt over een ingebouwde accu. Deze accu gaat 20 uur mee. Daarnaast zitten er de nodige handigheidjes op om het stroomverbruik zo laag mogelijk te houden.

Beschikbaarheid

De Wacom Bamboo Tip gaat €59,90 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten