Nummerplaathouder maakt Einde aan Flitspaal

Ik zal niet zeggen dat ik een voorstander ben van te hard rijden, maar het overkomt iedereen weleens. Wanneer je dat bij een flitser doet, is dit extra zuur. De nieuwe noPhoto kentekenplaathouder moet hier een einde aan maken.

De nummerplaathouder beschikt namelijk over een sensor die het infrarood licht van de camera detecteert. Op het moment dat de sensor deze ziet, worden een viertal felle LED’s geactiveerd. Deze LED’s zorgen ervoor dat de nummerplaat overbelicht op de foto komt. Hierdoor kan de foto niet uitgelezen worden.

De nummerplaathouder is vooralsnog alleen in de VS te koop. Omdat de platen in de VS er qua vorm anders uit zien, zal het voorlopig ook nog geen zin hebben om ze te importeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram