Ik zal niet zeggen dat ik een voorstander ben van te hard rijden, maar het overkomt iedereen weleens. Wanneer je dat bij een flitser doet, is dit extra zuur. De nieuwe noPhoto kentekenplaathouder moet hier een einde aan maken.

De nummerplaathouder beschikt namelijk over een sensor die het infrarood licht van de camera detecteert. Op het moment dat de sensor deze ziet, worden een viertal felle LED’s geactiveerd. Deze LED’s zorgen ervoor dat de nummerplaat overbelicht op de foto komt. Hierdoor kan de foto niet uitgelezen worden.

De nummerplaathouder is vooralsnog alleen in de VS te koop. Omdat de platen in de VS er qua vorm anders uit zien, zal het voorlopig ook nog geen zin hebben om ze te importeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.