Nieuw Kookboek Houdt Rekening met Bijzondere Behoeften

Het kerstdiner komt er weer aan en dan weet je het wel. De één is allergisch voor alles met eiwitten en de ander kan alleen maar vegetarisch eten. In de meeste kookboeken is het aardig zoeken naar passende gerechten, maar in het boek “Een gezonde eter in de eerlijke keuken” is dat anders.

Een gezonde eter in de eerlijke keuken is namelijk een receptenboek dat rekening houdt met allergieën en andere bijzondere wensen. In de 150 recepten die voorbij komen, is met icoontjes aangegeven voor welke eters ze wel, of niet geschikt zijn. Dit zijn dezelfde icoontjes die ook gebruikt worden in Zonder Meer Magazine. Een tijdschrift met een vergelijkbare insteek als dit boek.

Een voorproefje van het boek staat al online en op de speciale Facebookpagina is meer informatie over dit onderwerp te vinden.

Beschikbaarheid

Een gezonde eter in de eerlijke keuken ligt nu in de winkel en kost €14,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.