Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Air Hogs Komt met Drie Nieuwe Toys for Boys

Air Hogs heeft afgelopen week de Hover Assault, Saw Blade en Battle Tracker aangekondigd. Drie nieuwe RC toys die je niet allen kunt besturen, maar die je ook kunt gebruiken om te schieten. De nieuwe Battle Tracker heeft zelfs meteen al een nominatie voor Speelgoed van het jaar 2012 te pakken.

De Hover Assault is zonder twijfel één van de meest innovatieve RC auto’s die ik de afgelopen tijd heb gezien. Of moet ik zeggen, de meest bijzondere helikopter? Inderdaad, de Hoover kan zowel rijden als vliegen. Daarnaast kan deze RC ook nog eens projectielen afschieten. Een echte alleskunner dus.

Met de Saw Blade zet Air Hogs de eerste helikopter neer die in staat is om discs af te schieten. Het magazijn van de Saw Blade heeft ruimte voor zeven schijven.

Wil je meer spanning, dan koop je de Battle Tracker, waar al een Saw Blade helikopter bij zit. Deze battle tracker is een robot die de Saw Blade kan volgen en beschieten. Naast deze single-player actie, is het ook mogelijk om de Battle Tracker te laten besturen. Zo worden één op één gevechten mogelijk. De Battle Tracker bevat 12 projectielen.

Beschikbaarheid

Deze nieuwe Air Hogs liggen nu in de winkel. De Hover Assault gaat €49,99 kosten. De losse Saw Blade kost €44,99 en de Battle Tracker set gaat €99,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.