Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook B&O Stapt in de SMART TV

Ze hebben er even voor nodig gehad, maar nu zijn ze om. De jongens van Bang & Olufsen. Ze hebben namelijk hun eerste Smart TV aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Beovision 11.

B&O heeft voor de TV een eigen Smart TV platform ontwikkeld, en dat is nou net een beetje jammer. Als laatkomers verlangen ze namelijk veel van bedrijven die al vollop op andere platformen te vinden zijn. Daarnaast is het aantal open platformen voor TV’s flink aan het groeien. Het is dus onvoorspelbaar of het platform van B&O interessant zal zijn voor Nederlandse ontwikkelaars.

Naast de aanwezigheid van het Smart TV platform, is de TV ook te bedienen via een iOS of Android app. Het scherm is 200hz en een sensor past continu de helderheid aan. Onder het scherm zitten zes speakers die als een soort van soundbar werken, dus ook qua geluid zal het wel goed zitten.

Beschikbaarheid

De Beovision 11 is te koop van 40 tot 55 inch. De prijs begint bij € 5.995.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.