De eXplorist 510 is één van de leukere wandelnavigatie-systemen die Magellan in de schappen heeft liggen. In Amerika heeft Magellan nu een nieuwe uitvoering van de 510 aangekondigd. Het gaat om de Marine Edition. Een versie van de eXplorist met waterkaarten.

De Amerikaanse versie van de eXplorist 510 bevat waterkaarten van 12.000 meren in de Verenigde Staten. Daarnaast bevat het data tot twee mijl van de Amerikaanse kustlijn. De kaarten bevatten ook informatie over de vaardiepte, wrakken, eb en vloed.

Beschikbaarheid

De Magellan eXplorist 510 Marine Edition ligt vanaf augustus in de Amerikaanse schappen. Hij gaat daar $479.99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.