Magellan’s Echo smartwatch ligt nu in de winkel

Na het introduceren van navigatie apparaten voor fietsers, heeft Magellan een nieuwe productlijn in de schappen gelegd. Vanaf nu kunt je er de nieuwe Echo smartwatch vinden.

De Echo is gemaakt als smartwatch voor hardlopers en werkt dan ook samen met fitness apps als Strava, iSmoothRun en Wahoo Fitness. Magellan verkiest duidelijk de samenwerking met app makers boven het bouwen van een eigen app.

De Echo geeft je natuurlijk informatie over je run, maar laat je ook de muziek van je smartphone bedienen. Doordat de Echo gebruik maakt van Bluetooth 4.0 SMART is het energieverbruik laag, al moet je wel checken of jouw smartphone hier al over beschikt. Zowel de nieuwste Androids als iOS toestellen beschikken hierover. Het horloge is waterdicht.

Beschikbaarheid

De horloges zijn verkrijgbaar vanaf €149 en zijn verkrijgbaar in het blauw, rood en zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.