TomTom introdueert haar nieuwe TomTom Go navigatiesystemen

TomTom heeft vier nieuwe navigatiesystemen aangekondigd. Alle systemen zijn voorzien van lifetime world maps. Nieuw is dat TomTom ook lifetime Speed Camera’s heeft toegevoegd. Zolang als het apparaat leeft krijg je dus nieuwe kaarten en updates van waar snelheidscamera’s staan.

De TomTom Go 510, 610, 5100 en 6100 beschikken allen over een touchscreen. Het eerste getal geeft aan of het een 5 inch of 6 inch scherm betreft. Daarnaast heeft TomTom voor de Click & Go mount gekozen waardoor het systeem.

Softwarematig zijn er weer diverse aanpassingen doorgevoerd. Zo kun je naast de naar huis functie ook naar werk definiëren om zo sneller met het systeem te werken. Nu ken je de route naar kantoor misschien wel uit het hoofd, maar bij opstoppingen kan de TomTom toch nog alternatieve routes bieden. Daarnaast krijg je updates over snelheidscamera’s.

Het verschil in de serie met drie en vier cijfers is de aanwezigheid van een ingebouwde simkaart. De duizendserie bevat deze simkaart wel. Door de hogere aanschafprijs koop je in één keer het wereldwijde gebruik van dataverbindingen af. Hier hoef je dus niet jouw smartphone abonnement meer mee te belasten. Voor die paar tientjes verschil zeker interessant.

Beschikbaarheid

De TomTom 510 gaat €199,95 kosten. De 610 €249,95. De 5100 €299,95 en de 6100 €349,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.