Unboxing: Mio Cyclo 305 HC

Misschien heb je het al ergens gezien of gelezen. Mio heeft speciale navigatiesystemen voor fietsers op de markt gebracht. Hoewel het gemakkelijk is om alleen maar een kastje met fietsroutes neer te zetten, heeft Mio meteen goed over de behoefte van consumenten nagedacht. Het heeft namelijk een heuse sportversie ontwikkeld en die, die pakken we vandaag uit!

Wanneer we de doos openen, vinden we meteen het navigatiesysteem. Het mag gezegd worden, het ziet er fris en modern uit. Wat meteen opvalt, is de rubber afdekking van de knop onder het scherm en de rubber afdekking van de USB-aansluiting. Netjes hoor!

Graven we verder in de doos, treffen we een onoverzichtelijke hoeveelheid zakjes aan met allerlei onderdelen. Kijk, daar gaat mijn hartje sneller van kloppen. Tijd om al dat plastic los te scheuren.

Zo uitgestald is het accessoirepakket van de Mio Cyclo 305 HC zeer indrukwekkend. In het pakket treffen we het volgende aan: Een ANT+ hartslagmeter, een Micro-USB datakabel, een netstroomadapter met aansluitingen voor de EU en het VK, een cadansmeter met sensoren voor het wiel en de pedalen, een adapter met tussenstukken om de Cyclo op een stuur te klikken en het nodige verbruiksmateriaal in de vorm van tie rips. Nee, we hebben helemaal niks te klagen!

Natuurlijk hebben we meteen de tijd genomen om de Cyclo op een fiets te monteren. Over de montage en de ervaringen lees je binnenkort meer op GadgetGear.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.