Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Thrustmaster’s PS Vita Accessoire Line-up

Het is bijna 22 februari, en dan zal Sony met veel kabaal de Playstation Vita in Nederland lanceren. Thrustmaster speelt daar meteen handig op in en presenteerde ons deze week al haar line-up van PS Vita cases. Het bedrijf heeft in totaal drie verschillende cases ontworpen waaronder een case rondom Uncharted. Het mag gezegd worden, ze hebben hun best gedaan!

V.I.P. Case

De V.I.P. case van Thrustmaster ziet er uit als een brillenkoker, en dat is niet vreemd. Daar hebben de ontwerpers van Thrustmaster namelijk de inspiratie voor deze etui vandaan. De etui is voorzien van automatisch sluitsysteem om te voorkomen dat je dure Vita eruit valt.

S.P.F. Case

Wil je meer bescherming voor je PS Vita, dan kan je ook voor de S.P.F. Case kiezen. Deze case is door het leger geïnspireerd en biedt optimale bescherming tegen vallen en stoten. Hij is wat fors, maar laat dan ook ruimte voor zes games en twee ministicks. De case beschikt over schuifvergrendeling ter bescherming van de Vita.

Shock Resistant Case for PS Vita

Tot slot is er nog de Shock Resistant Case for PS Vita. Deze lijkt sterk op de S.P.F. case, maar is qua design in een Uncharted jasje gehesen. Een must-have voor de fans dus.

Beschikbaarheid

Alle cases liggen vanaf 22 februari in de winkel. De V.I.P. Case gaat €19,99 kosten. De S.P.F. Case zal €24,99 kosten en de Uncharted Case schuift voor €29,99 over de toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.