E3: Thrustmaster lanceert het T300 RS racestuur voor de PS4

Met de T300 is de Playstation 4 van Sony wederom een stuurwiel rijker. Thrustmaster heeft daarbij weer de focus gelegd op het beleven van de simulatie ervaring door het stuurwiel te voorzien van Force Feedback. Door een selectieknop op het stuur, is deze ook geschikt te maken voor de Playstation 3.

De nieuwe force feedback motor is voorzien van een nieuwe, dubbele riem die niet alleen stiller is, maar ook een soepeler ervaring moet bieden. De motor is voorzien van een 16-bits magnetische sensor waardoor het T300 stuur weet wat je doet en hier beter op kan reageren. De firmware in het stuur kan bovendien van updates worden voorzien zodat Thrustmaster ervoor kan zorgen dat het stuur ook met nieuwe games optimaal blijft presteren.

Om opbergen gemakkelijker te maken, is het 11 inch stuurwiel losneembaar. Het stuurwiel is voorzien van alle Playstation 4 knoppen inclusief de Share knop. Zo kun je tijdens het racen dus gewoon video’s blijven delen met je volgers.

T300RS-Product2

Om tijdens het racen zelf te schakelen, is het stuurwiel van flippers voorzien. Wil je liever een ander Thrustmaster stuur, kun je deze zonder problemen op de T300 set plaatsen. Denk aan het Ferrari GTE of T500 RS GT stuur.

Thrustmaster legt het nieuwe stuur in augustus in de winkel voor €369,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.