Logitech komt met zijn eerste cases voor de Samsung Galaxy Tab 3, één waar een toetsenbord in verwerkt zit en eentje zonder. Logitech heeft zijn jarenlange ervaring gebruikt om zo optimaal mogelijke cases te maken.

Beide cases zijn waterafstotend, zodat je minder kans loop op waterschade aan je tablet. Zowel de voor- als de achterkant zijn dicht en val- en krasbestendig om de tablet zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

Logitech folio dicht

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio heeft een toetsenbord die op slimme wijze aanvoelt als een natuurlijk toetsenbord van normaal formaat. Dit hebben ze voor elkaar gekregen om de toetsen gevoelsmatig op dezelfde afstand van elkaar te plaatsen als bij een normaal toetsenbord. Het toetsenbord werkt op Bluetooth.

Beide cases zijn voorzien van een secure lock systeem. Dit zijn lichte magneetjes om de case gesloten te houden of juist open wanneer je hem gebruikt. Je kunt de case op twee manieren gebruiken, staan of liggend.

Logitech folio

De cases zijn er voor de Samsung Galaxy Tab 3, in de maten 10.1, 8 en 7 inch. De toetsenbord variant heeft een adviesprijs van € 99,99 en de gewone case €49,99. Ze zijn te koop in september 2013. Voor meer informatie kijk op Logitech.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.