GadgetGear.nl

Binnenkort Bellen Vanuit Gmail

Vanaf deze maand zal Google Voice in Nederland beschikbaar komen. Met deze introductie is het mogelijk om vanuit Gmail telefoongesprekken te voeren. De dienst zal zowel in Nederland als in België gelanceerd worden, al kunnen Belgen niet naar vaste nummers bellen.

Bellen naar vaste nummers in Nederland zal 2 cent per minuut gaan kosten. Naar mobiel rekent Google 11 cent per minuut af. In België zijn de kosten voor bellen naar mobiel ook 11 cent. Internationale kosten kunnen variëren. Google is momenteel met een grote uitrol van Google Voice bezig, waardoor de dienst snel in meer landen beschikbaar zal zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten