Binnenkort Bellen Vanuit Gmail

Vanaf deze maand zal Google Voice in Nederland beschikbaar komen. Met deze introductie is het mogelijk om vanuit Gmail telefoongesprekken te voeren. De dienst zal zowel in Nederland als in België gelanceerd worden, al kunnen Belgen niet naar vaste nummers bellen.

Bellen naar vaste nummers in Nederland zal 2 cent per minuut gaan kosten. Naar mobiel rekent Google 11 cent per minuut af. In België zijn de kosten voor bellen naar mobiel ook 11 cent. Internationale kosten kunnen variëren. Google is momenteel met een grote uitrol van Google Voice bezig, waardoor de dienst snel in meer landen beschikbaar zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events