Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Gmail verdwijnt (deels) uit IFTTT

IFTTT is voor velen het hart, of een belangrijk onderdeel van het smart home ecosysteem. En anders gewoon een handige tool om alledaagse taken te automatiseren. Een deel van de Gmail functies van IFTTT gaan nu verdwijnen.

Eind deze maand gaat Google een groot aantal van haar API’s aanpassen of sluiten. Dit als onderdeel van Project Strobe. Met deze aanpassingen van haar API’s probeert Google de privacy van de Gmail gebruiker beter te borgen. Hierdoor vervallen een groot aantal functies. Mogelijk zullen ook andere diensten minder breed kunnen integreren met Gmail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.