GadgetGear.nl

Gmail verdwijnt (deels) uit IFTTT

IFTTT is voor velen het hart, of een belangrijk onderdeel van het smart home ecosysteem. En anders gewoon een handige tool om alledaagse taken te automatiseren. Een deel van de Gmail functies van IFTTT gaan nu verdwijnen.

Eind deze maand gaat Google een groot aantal van haar API’s aanpassen of sluiten. Dit als onderdeel van Project Strobe. Met deze aanpassingen van haar API’s probeert Google de privacy van de Gmail gebruiker beter te borgen. Hierdoor vervallen een groot aantal functies. Mogelijk zullen ook andere diensten minder breed kunnen integreren met Gmail.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten