GadgetGear.nl

Renault Geeft de PlayBook Wielen

 Renault heeft onlangs een nieuw concept uitgedacht, de Renault Frendzy. Deze gifgroene rakker op wielen bevat niet alleen een sci-fi interieur, maar heeft ook een speciale dock voor de BlackBerry Playbook. Leuk zo’n samenwerking, maar van Renault hadden we verwacht dat de auto ook een TomTom aan boord zou hebben ;-).

Het is de eerste keer dat Renault (zover wij weten) een concept ontwikkeld waarbij rekening wordt gehouden met tablet gebruikers. Daardoor wordt deze auto meteen een stuk interessanter voor de zakelijke gebruiker.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten