Renault Geeft de PlayBook Wielen

 Renault heeft onlangs een nieuw concept uitgedacht, de Renault Frendzy. Deze gifgroene rakker op wielen bevat niet alleen een sci-fi interieur, maar heeft ook een speciale dock voor de BlackBerry Playbook. Leuk zo’n samenwerking, maar van Renault hadden we verwacht dat de auto ook een TomTom aan boord zou hebben ;-).

Het is de eerste keer dat Renault (zover wij weten) een concept ontwikkeld waarbij rekening wordt gehouden met tablet gebruikers. Daardoor wordt deze auto meteen een stuk interessanter voor de zakelijke gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.