Magellan Introduceert Nieuwe GPS Toestellen

Magellan is terug van weggeweest. Na jaren van afwezigheid komt het merk terug met diverse GPS toestellen voor de outdoor fanaten. Het bedrijf werkt voor deze nieuwe producten samen met de kaartenmakers van Navionics, een specialist op het gebied van zee- en merenkaarten.

Magellan komt met drie nieuwe eXplorist toestellen voor de wandelaar en outdoorsporter, bestaande uit de Magellan eXplorist 510, 610 en 710. Alle modellen zijn voorzien van een kleurenscherm, 3.2 megapixel camera en microfoon. Alle apparaten zijn waterdicht (IPX-7 norm). Het is mogelijk om routes met waypoints uit te stippelen en deze online te delen.

De nieuwe Magellan eXplorist serie, de 510, 610 en 710 zijn uitgerust met wereldwijde detailkaarten. De Magellan eXplorist 610 en 710 zijn verder uitgevoerd met Europese Hoogtelijnen kaarten, de Magellan eXplorist 710 wordt bovendien geleverd met een Autonavigatie kaart. De nieuwe Magellan eXplorist 510, 610 en 710 GPS-producten zijn bij introductie direct compatible met digitale kaartenversies van Navionics Gold marine, HotMaps Premium merenkaarten en Fish’N Chip diepte- en viskaarten. Deze kaarten zijn vanaf nu beschikbaar in de winkel op voorgeprogrammeerde MicroSD kaarten en te downloaden op www.navionics.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.