GadgetGear.nl

BlackBerry Playbook Donderdag (16-06) in de Winkel

We hebben er lang op gewacht, maar komende week begint BlackBerry met de lancering van de Playbook. De Blackberry Playbook is de tegenhanger van de iPad waarbij de nadruk, zoals je van RIM mag verwachten, op veiligheid ligt. Toch biedt de Playbook ook aardig wat entertainment mogelijkheden. Dat merkte GadgetGear toen we enkele weken geleden […]

We hebben er lang op gewacht, maar komende week begint BlackBerry met de lancering van de Playbook. De Blackberry Playbook is de tegenhanger van de iPad waarbij de nadruk, zoals je van RIM mag verwachten, op veiligheid ligt. Toch biedt de Playbook ook aardig wat entertainment mogelijkheden.

Dat merkte GadgetGear toen we enkele weken geleden al een preview van de Playbook konden geven. Het apparaat, dat handig in je broekzak past, is door zijn brede scherm veel beter geschikt om films op te kijken dan op bijvoorbeeld een iPad. Daarnaast zijn de multi-tasking mogelijkheden gewoonweg indrukwekkend. Binnenkort mag je van GadgetGear.nl een uitgebreide review verwachten.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.