Na de Playbook komt RIM weer met tablets

De Playbook van RIM was het eerste tablet op het QNX besturingssysteem van RIM. Alle marketing ten spijt, werd dit nooit het succes waar RIM op hoopte. Een nieuwe tablet op basis van BlackBerry X10 moet RIM een tweede kans geven.

In een persbericht vertelt RIM dat bet nieuwe Blackberry 10 besturingssysteem voor alle nieuwe smartphones en tablets van RIM zal worden gebruikt. Daarnaast heeft RIM fors wat zendtijd tijdens de Superbowl in Amerika aangekocht waar de nieuwe apparaten met BlackBerry 10 te zien zullen zijn. De Superbowl is het belangrijkste Amerikaanse sportmoment en staat bekend om de lancering van nieuwe reclames tijdens de extreem dure zendtijd.

Ik ben zelf erg nieuwsgierig. De idee├źn achter de Playbook hebben me altijd enorm aangesproken. RIM deed dingen die anderen nog niet deden. Het is het grote gebrek aan apps en de langzame uitrol wat de tablet nekte. Laten we hopen dat het actieplan van RIM nu een stuk beter is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram