De Playbook van RIM was het eerste tablet op het QNX besturingssysteem van RIM. Alle marketing ten spijt, werd dit nooit het succes waar RIM op hoopte. Een nieuwe tablet op basis van BlackBerry X10 moet RIM een tweede kans geven.

In een persbericht vertelt RIM dat bet nieuwe Blackberry 10 besturingssysteem voor alle nieuwe smartphones en tablets van RIM zal worden gebruikt. Daarnaast heeft RIM fors wat zendtijd tijdens de Superbowl in Amerika aangekocht waar de nieuwe apparaten met BlackBerry 10 te zien zullen zijn. De Superbowl is het belangrijkste Amerikaanse sportmoment en staat bekend om de lancering van nieuwe reclames tijdens de extreem dure zendtijd.

Ik ben zelf erg nieuwsgierig. De ideeën achter de Playbook hebben me altijd enorm aangesproken. RIM deed dingen die anderen nog niet deden. Het is het grote gebrek aan apps en de langzame uitrol wat de tablet nekte. Laten we hopen dat het actieplan van RIM nu een stuk beter is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.