Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Xperia Play

Onlangs schreven we al een korte preview van Sony Ericsson’s Xperia Play. Vandaag ontvingen we ons testexemplaar. Omdat de review nog enkele dagen op zich zal laten wachten, doen we vandaag alvast een unboxing, gewoon omdat ook het uitpakken van een gadget als deze een feestje op zichzelf kan zijn.

Uitrusting

Bij de Xperia Play krijg je naast een paar kleine handleidingen een USB kabel, een USB stopcontactlader, in-ear koptelefoon en natuurlijk de accu die bij het toestel hoort. Dat Sony Ericsson er een stopcontact USB lader bij stopt is natuurlijk alleen maar handig omdat je ook je andere gadgets hiermee op kan laden. Het is overigens een GreenHeart lader, dus hij is lekker zuinig. De verpakking bevat overigens ook een 16GB microSD kaart, maar die zit in het toestel zelf.

Koptelefoon

Bij de Xperia Play ontvang je ook een in-ear koptelefoon in dezelfde kleur als het toestel dat je hebt gekozen (er is ook een zwarte uitvoering). Bij de oordopjes zitten twee sets eargels zodat je deze zelf op maat kan maken.

Van Achteren

Hoewel we ons tijdens de review meer op het innerlijk en uiterlijk van de Xperia Play zullen richten, willen we je toch alvast de achterkant van het toestel laten zien zodat je een idee krijgt van waar de accu, simkaart en Micro-SD zich bevinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.