GadgetGear.nl

Sony Lanceert SOCOM Special Forces

Sony Playstation heeft vandaag SOCOM Special Forces gelanceerd. In dit nieuwste deel van SOCOM draait het allemaal weer om teamwerk. Je stuurt dan ook een team van 5 man aan die speciale missies in de jungle, steden en op andere locaties uitvoeren. Natuurlijk maakt de game volop gebruik van de Move controller.

Het doel van jou en jouw team is om Nage aan te vallen, een vijandige organisatie in Zuidoost-Azië. Natuurlijk heeft de NAVO dit conflict al geprobeerd het conflict op te lossen, maar faalde. Jij bent dus de laatste hoop op een (gewelddadige) oplossing.

Je kan er voor kiezen om met 32 man tegelijk een multiplayer game te starten of om met vijf man tegelijk co-op missies te spelen. SOCOM Special Forces kost €74,-

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten