Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Lanceert SOCOM Special Forces

Sony Playstation heeft vandaag SOCOM Special Forces gelanceerd. In dit nieuwste deel van SOCOM draait het allemaal weer om teamwerk. Je stuurt dan ook een team van 5 man aan die speciale missies in de jungle, steden en op andere locaties uitvoeren. Natuurlijk maakt de game volop gebruik van de Move controller.

Het doel van jou en jouw team is om Nage aan te vallen, een vijandige organisatie in Zuidoost-Azië. Natuurlijk heeft de NAVO dit conflict al geprobeerd het conflict op te lossen, maar faalde. Jij bent dus de laatste hoop op een (gewelddadige) oplossing.

Je kan er voor kiezen om met 32 man tegelijk een multiplayer game te starten of om met vijf man tegelijk co-op missies te spelen. SOCOM Special Forces kost €74,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.